meubelmaker Noord-Holland; Badkamermeubel op maat Alkmaar
meubelen op maat meubelmakerij Ton van Beek Alkmaar Noord Holland meubelmaker Ton van Beek tafels op maat meubelmakerij Ton van Beek keukens op maat

Het werk van Alkmaarse meubelmaker Ton van Beek

Een huis is niets meer dan een harde schil die ons beschermt. Totdat we de ruimten in dat huis gaan invullen. Dan komen onze wensen, voorkeuren en smaken naar voren. We kiezen vormen, kleuren en functies die passen bij ons leven. Wilt u een interieur dat perfect aansluit bij uw droombeeld? Bijvoorbeeld met een keuken of tafel op maat  massief eiken meubels een industriele dan wel boomstam tafel .Laat uw interieur dan bouwen door meubelmaker Ton van Beek, meubelmakerij uit Alkmaar.

Voor iedere ruimte: meubels op maat

Een loze hoek praktisch benutten, zonder dat meubels in de weg staan. Dat is een wens die iedereen wel heeft. Met de kant-en-klare meubels van woonwinkels lukt dat lang niet altijd. Ton van Beek maakt meubels op maat, zodat die kast of tafel op maat wél precies in uw interieur past. Ton van Beek maakte al badkamermeubels, garderobe kasten, eettafels, radiatorombouwen, salontafels en vensterbanken en keukens op maat. Bekijk een aantal ontwerpen of maak een afspraak met de meubelmaker. Ton van Beek komt graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.
 

Kasten op maat meubelmaker Ton van Beek Alkmaar

Interieur ontwerp en bouw

massief eiken meubelen op maat meubelmakerij Ton van Beek

Wat er praktisch gezien in een ruimte moet staan, is niet zo lastig te bedenken. In uw slaapkamer hoort een bed, een garderobekast en een set nachtkastjes. De woonkamer is niet compleet zonder een tafel op maat, salontafel en televisiemeubel. Maar hoe zorgt u dat die losse meubelstukken een eenheid vormen? Ton van Beek ontwerpt en bouwt volledige interieurs op maat. Daarbij let Ton van Beek niet alleen op de verschillende functies die de ruimte moet hebben, maar vooral op de sfeer die het geheel moet uitstralen. Kan uw woning of bedrijfspand wel een upgrade gebruiken? Maak dan een afspraak met interieurbouwerTon van Beek en laat u verrassen door inspirerende interieurontwerpen.

Advies en Ontwerp

U kent uw woning als geen ander. Wellicht heeft u ook al een heel goed idee over hoe uw maatwerk meubel tafel of keuken op maat eruit moet komen te zien. Ook dan doet u er slim aan om een afspraak te maken met meubelmaker Ton van Beek. Ton van Beek ontwerpt niet alleen zelf, maar realiseert ook ontwerpen die u heeft samengesteld. Ook wanneer u een meubel wilt laten restylen, zodat het bij de rest van uw interieur past, komt interieurbouwer Ton van Beek met de beste ideeën. Zo hoeft u oude meubels niet af te danken of te vervangen, maar blaast Ton van Beek ze nieuw leven in. Heeft u een idee dat u aan de meubelmaker wilt voorleggen?
 

Kasten op maat meubelmakerij Ton van Beek Alkmaar

Over meubelmaker Ton van Beek uit Alkmaar

Van jongs af aan maakt Ton van Beek creatieve tekeningen en is altijd bezig met hout. Ton van Beek vaak in het bos of park te vinden, hout is immers fascinerend. De carrière van Ton van Beek is gevarieerd: van stratenmaker tot strak in het pak op de beurs. Ton van Beek besluit een opleiding aan het hout- en meubileringscollege in Amsterdam te volgen. Sinds 2012 werkt Ton van Beek als zelfstandig meubelmaker, interieurontwerper en -bouwer; er word met alle houtsoorten gewerkt o,a, met eikenhout grenenhout en iroko. Dat hout wordt met andere materialen gecombineerd bijvoorbeeld met leer epoxy en staal, waardoor de gemaakte meubels unieke pronkstukken worden. Ton van Beek werkt voor zakelijke klanten, voor wie al onder meer vergaderruimtes,tafels op maat, archiefoplossingen entreebalies en keukens op maat zijn gerealiseerd. Daarnaast werkt Ton van Beek veel voor particulieren, en bouwt meubels voor binnen en buiten zoals kasten op maat  keukens en tuintafels op maat. Ton van Beek laat zich inspireren door de wensen van de klant, de mogelijkheden van de ruimte en de materialen waarmee hij werkt.

meubelmaker Alkmaar tafel op maat meubelmakerij Alkmaar meubels op maat meubelmaker tafel op maat gemaakt