Het werk van Alkmaarse meubelmaker Ton van Beek

Een huis is niets meer dan een harde schil die ons beschermt. Totdat we de ruimtes in dat huis gaan invullen. Dan komen onze wensen, voorkeuren en smaken naar voren. We kiezen vormen, kleuren en functies die passen bij ons leven. Wil je een interieur dat perfect aansluit bij jouw droombeeld? Bijvoorbeeld met een keuken of tafel op maat, massief eiken meubels, een industriele dan wel boomstamtafel. Laat je interieur dan bouwen door meubelmaker Ton van Beek, de meubelmakerij uit Alkmaar.

Voor iedere ruimte: meubels op maat

Een loze hoek praktisch benutten, zonder dat meubels in de weg staan. Dat is een wens die iedereen wel heeft. Met de kant-en-klare meubels van woonwinkels lukt dat lang niet altijd. Ton van Beek maakt meubels op maat, zodat die kast of tafel op maat wél precies in je interieur past. Ton van Beek heeft al verschillende badkamermeubels, garderobekasten, eettafels, radiatorombouwen, salontafels, vensterbanken en keukens op maat gemaakt. Bekijk een aantal ontwerpen of maak een afspraak met de meubelmaker. Ton van Beek komt graag langs om de mogelijkheden met te bespreken.

Interieur ontwerp en bouw

Wat er praktisch gezien in een ruimte moet staan, is niet zo lastig te bedenken. In een slaapkamer hoort een bed, een garderobekast en een set nachtkastjes. De woonkamer is niet compleet zonder een tafel op maat, salontafel en televisiemeubel. Maar hoe zorg je dat die losse meubelstukken een eenheid vormen? Ton van Beek ontwerpt en bouwt volledige interieurs op maat. Daarbij let Ton van Beek niet alleen op de verschillende functies die de ruimte moet hebben, maar vooral op de sfeer die het geheel moet uitstralen. Kan jouw woning of bedrijfspand wel een upgrade gebruiken? Maak dan een afspraak met interieurbouwer Ton van Beek en laat je verrassen door inspirerende interieurontwerpen.