meubelmaker Noord-Holland; Badkamermeubel op maat Alkmaar
meubelen op maat meubelmakerij Ton van Beek Alkmaar Noord Holland meubelmaker Ton van Beek tafels op maat meubelmakerij Ton van Beek keukens op maat

Het werk van Alkmaarse meubelmaker Ton van Beek

Een huis is niets meer dan een harde schil die ons beschermt. Totdat we de ruimtes in dat huis gaan invullen. Dan komen onze wensen, voorkeuren en smaken naar voren. We kiezen vormen, kleuren en functies die passen bij ons leven. Wil je een interieur dat perfect aansluit bij jouw droombeeld? Bijvoorbeeld met een keuken of tafel op maat, massief eiken meubels, een industriele dan wel boomstamtafel. Laat je interieur dan bouwen door meubelmaker Ton van Beek, de meubelmakerij uit Alkmaar.

Voor iedere ruimte: meubels op maat

Een loze hoek praktisch benutten, zonder dat meubels in de weg staan. Dat is een wens die iedereen wel heeft. Met de kant-en-klare meubels van woonwinkels lukt dat lang niet altijd. Ton van Beek maakt meubels op maat, zodat die kast of tafel op maat wél precies in je interieur past. Ton van Beek heeft al verschillende badkamermeubels, garderobekasten, eettafels, radiatorombouwen, salontafels, vensterbanken en keukens op maat gemaakt. Bekijk een aantal ontwerpen of maak een afspraak met de meubelmaker. Ton van Beek komt graag langs om de mogelijkheden met te bespreken.
 

Kasten op maat meubelmaker Ton van Beek Alkmaar

Interieur ontwerp en bouw

massief eiken meubelen op maat meubelmakerij Ton van Beek

Wat er praktisch gezien in een ruimte moet staan, is niet zo lastig te bedenken. In een slaapkamer hoort een bed, een garderobekast en een set nachtkastjes. De woonkamer is niet compleet zonder een tafel op maat, salontafel en televisiemeubel. Maar hoe zorg je dat die losse meubelstukken een eenheid vormen? Ton van Beek ontwerpt en bouwt volledige interieurs op maat. Daarbij let Ton van Beek niet alleen op de verschillende functies die de ruimte moet hebben, maar vooral op de sfeer die het geheel moet uitstralen. Kan jouw woning of bedrijfspand wel een upgrade gebruiken? Maak dan een afspraak met interieurbouwer Ton van Beek en laat je verrassen door inspirerende interieurontwerpen.

Advies en Ontwerp

Jij kent je woning als geen ander. Wellicht heb je ook al een heel goed idee over hoe jouw maatwerk meubel, tafel of keuken eruit moet komen te zien. Ook dan doe je er slim aan om een afspraak te maken met meubelmaker Ton van Beek. Ton van Beek ontwerpt niet alleen zelf, maar realiseert ook ontwerpen die jij hebt samengesteld. Ook wanneer je een meubel wilt laten restylen, zodat het bij de rest van het interieur past, komt interieurbouwer Ton van Beek met de beste ideeën. Zo hoef je oude meubels niet af te danken of te vervangen, maar blaast Ton van Beek ze nieuw leven in. Heb je een idee dat je aan de meubelmaker wilt voorleggen?
 

Kasten op maat meubelmakerij Ton van Beek Alkmaar

Over meubelmaker Ton van Beek uit Alkmaar

Van jongs af aan maakt Ton van Beek creatieve tekeningen en is altijd bezig met hout. Ton van Beek is vaak in het bos of park te vinden, hout is immers fascinerend. De carrière van Ton van Beek is gevarieerd: van stratenmaker tot strak in het pak op de beurs. Maar de passie om iets creëeren is nooit weggegaan. Ton besloot daarom een opleiding aan het hout- en meubileringscollege in Amsterdam te volgen. Sinds 2012 werkt Ton van Beek als zelfstandig meubelmaker, interieurontwerper en -bouwer; er wordt met alle houtsoorten gewerkt o.a. met eikenhout, grenenhout en iroko. Dat hout wordt met andere materialen gecombineerd bijvoorbeeld met leer, epoxy en staal, waardoor de gemaakte meubels unieke pronkstukken worden. Ton van Beek werkt voor zakelijke klanten, voor wie al onder meer vergaderruimtes, tafels op maat, archiefoplossingen, entreebalies en keukens op maat zijn gerealiseerd. Daarnaast werkt Ton van Beek veel voor particulieren en bouwt meubels voor binnen en buiten zoals kasten op maat, keukens en tuintafels op maat. Ton van Beek laat zich inspireren door de wensen van de klant, de mogelijkheden van de ruimtes en de materialen waarmee hij werkt.

meubelmaker Alkmaar tafel op maat meubelmakerij Alkmaar meubels op maat meubelmaker tafel op maat gemaakt